Escola Superior d'Aparadorisme,
Marxandatge Visual, Disseny i Imatge

Màsters

màster | Visual Merchandising i Aparadorisme

màster Expert europeu en Marxandatge visual i Aparadorisme | Àrea Aparadorisme i Visual

Implantació i animació d'espais comercials, representa la identitat acadèmica, és més que un curs de Marxandatge Visual i Aparadorisme, és el resultat del compromís per aconseguir una titulació reconeguda, una oportunitat laboral. Ara més que mai, les empreses precisen professionals que aportin valors diferenciadors. Un programa formatiu orientat als que no volen passar desapercebuts i desitgen orientar la seva carrera cap a un mercat laboral reconegut.

L'objectiu del curs SQA és aportar els efectes acadèmics a aquells alumnes que desitgen invertir en el seu futur, obtenir una titulació reconeguda a nivell internacional, aconseguir un segell professional propi i introduir-se en un camp professional amb gran sortida laboral.

El curs és exclusiu d'ÁRTIDI, dissenyat amb normativa pròpia. Per això ÁRTIDI no planifica, ni programa, ni imparteix per cap altre centre o empresa de formació.

10 passos d'un Aparador i per què es necessiten!
Protección de datos
10 passos d'un Personal Shopper i per què es necessiten!
Protección de datos

TITULACIÓ: Màster | Marxandatge Visual i Aparadorisme

Ártidi ha assentat les bases com únic centre formatiu que ha realitzat les qualificacions professionals junt amb l’ICQP (Organisme Oficial de la Generalitat de Catalunya).

Propera sessió informativa a Instagram Live: 13 de febrer a les 13h. Segueix el nostre perfill y no te la perdis

INICI:
14 / 10 / 2019

IDIOMA: Castellà

HORARI:
Segons disponibilitat, hi ha quatre horaris diferents disponibles: intensiu en dilluns, horari de matins, tardes o caps de setmana. 

Matins: De dilluns a dijous de 10 a 14h
Tardes: De dilluns a dijous, de 16 a 20h
Caps de setmana: Un cap de setmana al mes durant 9 mesos, dissabtes de 10 a 14h i de 15 a 19h; diumenges de 9 a 13h i de 14 a 18h. 
+ info

DESTINATARIS:
Professionals del comerç, marxandatge, marketing, interiorisme, moda, estilisme, assessors d’imatge i també interessats sense coneixements previs.

Àrtidi Escola Superior d'Aparadorisme, Marxandatge Visual, Disseny i Imatge · C/ La Llacuna 50 · Barcelona
mapa web · newsletter · cursos de moda.es · campus virtual · curso SQA · (+34) 93 485 0815
decoració d'aparadors · muntatge d'aparadors · international community · © Artidi 2004-2015 · Tots els drets reservats
Ártidi utilitza galetes per oferir-te la millor experiència com a usuari de la nostra web. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús a les pàgines web de Ártidi. Veure política de galetes