Escola Superior d'Aparadorisme,
Marxandatge Visual, Disseny i Imatge

Màsters

postgrau | Tècnic Superior Europeu en Merxandatge Visual i Aparadorisme - Caps de setmana

Curs de Marxandatge Visual i Aparadorisme en caps de setmana, postgrau Tècnic superior europeu | Àrea Aparadorisme i Visual

La doble titulació de postgrau TÈCNIC EN MARXANDATGE VISUAL I APARADORISME en CAP DE SETMANA s'ha creat per donar oportunitat a aquelles persones que desitgen formar-se en aquesta professió aprofitant els caps de setmana i així poder compaginar-la amb el seu horari laboral.

Partint d'uns continguts essencials i innovadors s'ha desenvolupant un currículum formatiu que aporta als alumnes uns coneixements complets i funcionals per a dedicar-se professionalment al aparadorisme i al marxandatge visual.

El pla formatiu és exclusiu d’ Ártidi, i pretén formar l'alumnat en les últimes tendències del mercat, ajudar-lo a desenvolupar les seves pròpies idees i dissenys i a preparar-lo per a una societat competitiva que aposta per a la formació de qualitat dels seus treballadors.

10 passos d'un Aparador i per què es necessiten!
Protección de datos
10 passos d'un Personal Shopper i per què es necessiten!
Protección de datos

TITULACIÓ: Postgrau | Tècnic Superior Europeu en Marxandatge Visual i Aparadorisme

El programa del Postgrau (Tècnic Superior Europeu en Aparadorisme i Marxandatge Visual) ha estat premiat com a model educatiu. Ártidi ha assentat les bases com únic centre formatiu que ha realitzat les qualificacions professionals junt amb l’ICQP (Organisme Oficial de la Generalitat de Catalunya)

INICI: 
Del 23 de març a l'11 de gener de 2020

IDIOMA: Castellà

HORARI: dissabte de 10h a 14h i de 15 a 19h.  Diumenge de 9 a 13h i de 14 a 18h.

DESTINATARIS: Professionals del comerç, marxandatge, marketing, interiorisme, moda, estilisme, assessors d’imatge i també interessats sense coneixements previs.

Àrtidi Escola Superior d'Aparadorisme, Marxandatge Visual, Disseny i Imatge · C/ La Llacuna 50 · Barcelona
mapa web · newsletter · cursos de moda.es · campus virtual · curso SQA · (+34) 93 485 0815
decoració d'aparadors · muntatge d'aparadors · international community · © Artidi 2004-2015 · Tots els drets reservats
Ártidi utilitza galetes per oferir-te la millor experiència com a usuari de la nostra web. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús a les pàgines web de Ártidi. Veure política de galetes