Escola Superior d'Aparadorisme,
Marxandatge Visual, Disseny i Imatge

Postgraus

postgrau | Direcció i gestió de retail màrqueting

Curs de Marxandatge Visual i Aparadorisme en caps de setmana, postgrau Tècnic europeu en Marxandatge visual i Aparadorisme estratègic retail - Caps de setmana | Àrea Aparadorisme i Visual

La doble titulació de postgrau TÈCNIC EN MARXANDATGE VISUAL I APARADORISME en CAP DE SETMANA s'ha creat per donar oportunitat a aquelles persones que desitgen formar-se en aquesta professió aprofitant els caps de setmana i així poder compaginar-la amb el seu horari laboral.

Partint d'uns continguts essencials i innovadors s'ha desenvolupant un currículum formatiu que aporta als alumnes uns coneixements complets i funcionals per a dedicar-se professionalment al aparadorisme i al marxandatge visual.

El pla formatiu és exclusiu d’ Ártidi, i pretén formar l'alumnat en les últimes tendències del mercat, ajudar-lo a desenvolupar les seves pròpies idees i dissenys i a preparar-lo per a una societat competitiva que aposta per a la formació de qualitat dels seus treballadors.

10 passos d'un Aparador i per què es necessiten!
Protección de datos
10 passos d'un Personal Shopper i per què es necessiten!
Protección de datos

TITULACIÓ: Postgrau | Direcció i Gestió de Retail Màrqueting

El postgrau en Direcció i gestió de Retail Màrqueting està avalat pel departamento d’empresa de la UAB i es troba dins dels programes formatius de masters i postgraus propis.

INICI: 
Propera edició març 2019

EDICIÓ: Primera edició.

IDIOMA: Castellà

HORARI: 
Divendres de 16 a 20h i dissabte de 10 a 14h

DESTINATARIS: Persones amb títol universitaris i persones amb experiència avalada com: retail Store manager, cap de botiga, cap de secció i gestor de categoria a botigues de qualsevol tipus i sectors, franquiciats, propietaris d'establiments detallistes.

Àrtidi Escola Superior d'Aparadorisme, Marxandatge Visual, Disseny i Imatge · C/ La Llacuna 50 · Barcelona
mapa web · newsletter · cursos de moda.es · campus virtual · curso SQA · (+34) 93 485 0815
decoració d'aparadors · muntatge d'aparadors · international community · © Artidi 2004-2015 · Tots els drets reservats
Ártidi utilitza galetes per oferir-te la millor experiència com a usuari de la nostra web. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús a les pàgines web de Ártidi. Veure política de galetes