Escola Superior d'Aparadorisme,
Marxandatge Visual, Disseny i Imatge

Postgraus

postgrau | Marxandatge Visual i Product Retail

Curs de Marxandatge visual, màster Técnic europeu en Marxandatge visual & Product retail | Àrea Aparadorisme i Visual

El curs de Tècnic en Marxandatge Visual és una les formacions més específiques en el camp del merchandising. Et permetrà accedir al món laboral amb uns coneixements pràctics i de innovadors. Dirigit a totes aquelles persones amb inquietuds cap el visual merchandising, el disseny, l'interiorisme, el màrqueting i el comerç en general.

Amb professors experts i continguts 70 % pràctics i 30% teòrics, aprendràs a dur projectes de marxandatge visuald'inici a fi. A més, rebràs una formació pionera en desenvolupament de visual 3D mitjançant un programari cedit durant dos anys en exclusivitat a Ártidi. Amb borsa de pràctiques i treball pròpies.

La realització d'aquest curs i el postgrau en Aparadorisme i una especialització ÁRTIDI et permetrà l'obtenció de la titulació màster Expert Europeu en Aparadorisme i Visual Merchandising

10 passos d'un Aparador i per què es necessiten!
Protección de datos
10 passos d'un Personal Shopper i per què es necessiten!
Protección de datos

TITULACIÓ: Postgrau | Visual merchandising i Product Retail

Ártidi ha assentat les bases com únic centre formatiu que ha realitzat les qualificacions professionals junt amb l’ICQP (Organisme Oficial de la Generalitat de Catalunya)

INICI:
14 / 10 / 2019

IDIOMA: Castellà

HORARI:

Matins: Dilluns i dimecres de 10 a 14h

DESTINATARIS: Professionals del comerç, marxandatge, marketing, interiorisme, moda, estilisme, assessors d’imatge i també interessats sense coneixements previs.

 

 

 

Àrtidi Escola Superior d'Aparadorisme, Marxandatge Visual, Disseny i Imatge · C/ La Llacuna 50 · Barcelona
mapa web · newsletter · cursos de moda.es · campus virtual · curso SQA · (+34) 93 485 0815
decoració d'aparadors · muntatge d'aparadors · international community · © Artidi 2004-2015 · Tots els drets reservats
Ártidi utilitza galetes per oferir-te la millor experiència com a usuari de la nostra web. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús a les pàgines web de Ártidi. Veure política de galetes