Escola Superior d'Aparadorisme,
Marxandatge Visual, Disseny i Imatge

curs de Personal Shopper y Estilisme en Moda | Especialitzacions | Ártidi Escola superior de Aparadorisme, Visual Marxandatge, Disseny i Imatge

El estilisme en moda combina vestuari i complements per a crear una imatge concreta ja sigui a una persona, model o maniquí. Els coneixements de l'estilista van desde conèixer els teixits, els colors, les formes, noves tendències a conèixer la marca o el client per a qui treballa. Crea estilismes per a cinema, passarel·les, publicacions,… Per altra banda el servei de personal shooper és el vessant dirigit al client particular, on s'adopta els coneixements de l'estilisme per a assessorar als clients en la roba que compren.

El curs de ESTILISME EN MODA I PERSONAL SHOOPER crea professionals complets, atents a noves tendències i que tenen en compte sempre al client per a crear estilismos únics i per a oferir la millor imatge.

10 passos d'un Aparador i per què es necessiten!
Protección de datos
10 passos d'un Personal Shopper i per què es necessiten!
Protección de datos

La imatge personal no tornarà a ser el mateix per a tu.

INICI: complet

IDIOMA: Castellà

HORARI: De dilluns a dijous de 9 a 14h i de 15 a 18h. Divendres de 9 a 14h

DESTINATARIS: professionals de la imatge personal, del disseny de moda, estilisme o publicitat. No es requereixen coneixements previs.

Àrtidi Escola Superior d'Aparadorisme, Marxandatge Visual, Disseny i Imatge · C/ La Llacuna 50 · Barcelona
mapa web · newsletter · cursos de moda.es · campus virtual · curso SQA · (+34) 93 485 0815
decoració d'aparadors · muntatge d'aparadors · international community · © Artidi 2004-2015 · Tots els drets reservats
Ártidi utilitza galetes per oferir-te la millor experiència com a usuari de la nostra web. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús a les pàgines web de Ártidi. Veure política de galetes