L’experiència que busques per a aquest estiu és a Àrtidi
,

L’escola d’estiu d’Àrtidi aquest any incorpora dues ofertes formatives noves en les què podràs aprendre visual merchandising & aparadorisme o assessoria d’imatge & estilisme a un programa formatiu que també inclou activitats d’oci relacionades amb el curs. Un viatge organitzat de dues setmanes durant el qual s’ofereix una formació per obtenir el Certificat Europeu Àrtidi en Visual Merchandising i Aparadorisme, així com sortides per Barcelona per conèixer la ciutat tant des d’una perspectiva turística com més formativa.

La ciutat de Barcelona ha esdevingut en les dues darreres dècades un referent mundial en tendències, disseny i moda, i volem ensenyar-te-la tal com la vivim des d’Àrtidi: amb passió i des de la perspectiva del que ens apassiona, el retail.

És per això pel que l’Àrtidi Learning Experience està pensat com a una experiència per a submergir-se en el món del retail i de les tendències des dels cursos de visual merchandising i aparadorisme o assessoria d’imatge i estilisme, així com diferents activitats plantejades a la ciutat.

Descobreix el món dels ‘street market’, la gastronomia espanyola i catalana, la història d’una ciutat cosmopolita i algunes de les galeries i museus de disseny que radiquen a la ciutat comtal.

El curs Àrtidi Learning Experience s’inicia el proper 2 de juliol i té una duració de dues setmanes; pots triar la teva especialitat: si bé Assessoria d’Imatge o Visual Merchandising i Aparadorisme, les places són limitades i hi ha opció amb o sense allotjament.

Estem desitjant ensenyar-te la nostra ciutat, t’apuntes?

+ info