L’escola Àrtidi, medalla d’or al mèrit en el treball
,
20 Febrer 2018

L’escola superior d’aparadorisme, visual merchandising, disseny i imatge, Àrtidi, ha guanyat la Medalla d’Or al Mèrit en el Treball. Aquesta distinció és un reconeixement a la trajectòria professional del centre i la atorga l’Associació Europea d’Economia i Competitivitat (AEDEC).

L’esperit empresarial i de desenvolupament de l’escola Àrtidi ha estat guardonat aquest febrer mitjançant la Medalla d’Or al Mèrit en el Treball. L’escola ha vist així un reconeixement a la seva dura feina des de la seva fundació per fer d’Àrtidi un centre d’ensenyament de referència a Espanya en l’àrea de visual merchandising, aparadorisme, cursos d’assessoria d’imatge i retail.

L’Associació Europea d’Economia i Competitivitat reconeix així més de 15 anys de trajectòria atorgant la Medalla d’Or al Mèrit en el Treball. L’AEDEC és una organització sense ànim de lucre i té la missió de promoure, desenvolupar i reconèixer a aquelles persones i institucions que fomenten un bon desenvolupament empresarial dins del marc europeu.

La Medalla d’Or al Mèrit en el Treball representa l’excel·lència i l’esperit empresarial, segons explica l’AEDEC, així com la contribució a un entorn europeu sostenible i inspirador. La gala d’entrega de la Medalla va tenir lloc el passat divendres 16 de febrer a l’Hotel Eurostars Suites Mirasierra i va ser presentat per la periodista Ana García Lozano. També va comptar amb la presència del president de l’Associació Europea d’Economia i Competitivitat, José Luís Barceló, qui va ser l’encarregat d’imposar les Medalles i Llaços d’Or.

Des d’Àrtidi volem agrair-li a l’Associació Europea d’Economia i Competitivitat la seva aposta en el nostre centre.